onsdag den 12. januar 2011

Strikkecafe

Jeg glæder mig altid til strikke cafe, det er socialt, iderigt, udfordrende, spændene og mest af alt super super hyggeligt.

Igår var der så igen strikkecafe ved Allerup Antik og Garn.

Mange af kvinderne, pigerne, damerne, tøserne havde gang i gode spændene ting, der blev snakket livligt, også om andet end strik, der bliver talt børn, børnebørn, ferierejser, smykker, kreabøger osv. osv.

Synes I skal se nogle af de spændene ting, som der var gang I.

Gunvor prøvede længe om hun kunne lave dette flotte mønster som skulle ende i en kartoffelvarmer. Det lykkes helt godt. Desværre er billedet ikke det bedste.

Denne super søde vest var Gunvor begyndt på sidste gang, og nu var den færdig. Er den ikke sød?? Den er stikket til hendes datter, og er i det mest bløde silkegarn.

Louise er vores strømpe ekspert, hun strikker næsten altid strømper, alle mulige flotte strømper, denne gang i en lille str.Birgit havde gang i et flot tørklæde. Faktisk var det en af de andre strikker som først strikkede det, hvor ved flere blev så vilde med mønsteret så nu hele 3 har strikket eller har gang i et magen til.

Så var der alle dem som strikkede men synes deres arbejde var for kedeligt at vise frem i denne omgang, men måske jeg næste gang får lov at tage et billede af det.

Du er også meget meget velkommen til at gøre os selskab hvis du skulle have lyst.

1 kommentar:

  1. Sjov idé med strikke cafe. Lyder rigtig hyggeligt.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.