onsdag den 26. januar 2011

Smykke til super god og dygtig volleytræner

Min datter har en super god og dygtig volley ball træner.

Har lavet et smykke til hende, som jeg lige vil vise inden hun får det.


Jeg er fuld af beundring over det store arbejde trænerer gør rundt om i landet. Det er et ulønnet arbejde og de bruger vildt mange timer på at vores børn kan blive dygtige sportudøver. Ikke alle er lige gode, og derfor er det ekstra fedt, at min datter har en super super dygtig træner, en af de bedste vil jeg mene.

Håber hun kan lide smykket, og når hun bruger det vil huske hende på, hvor taknemmelig vi er for, hendes dejlige måde at være på.

4 kommentarer:

 1. Hej Marlene
  Tak for din kommentar på min blog.
  Glæd dig til glaskursuset, det er bare så godt. Jeg har også været en tre - fire gange, både med min mor og med min datter.
  Min mor har ikke sin egen blog, det får hun heller ikke. Hun er så beskeden og synes ikke hun har noget at vise frem. Jeg synes jo hun skulle sælge, men nej.
  Så jeg må nok hellere vise lidt af hendes på min blog.

  Ha' en go' dag.....

  SvarSlet
 2. Det er et meget flot halssmykke - går ud fra, at det er glas? Det skal træneren nok blive glad for. Godt, at der er nogen, der tænker på at påskynde deres arbejde.

  SvarSlet
 3. Frug Olsen, smykket er lavet i Friendly Plastic, lige som de brocher jeg har lavet.

  Rigtig sjovt materiale at lege med.

  SvarSlet
 4. Er sikker på den dygtige og engagerede træner bliver glad...
  Ja det er sjov med det Friendly Plastic.. Så det i efteråret bliver præsenteret som en nyhed.. NAJ det har været fremme længe , men har fået en ny chance... og se hvad det kan blive til ...

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.