mandag den 31. januar 2011

Ugens smykke uge 5

Denne uges smykke er en vandstøbning som derefter har fået spiralring  så det kan hænge i en kæde og knuste sten limet i "hullet"

Vandstøbninger laver man ved at varme sølvet op til det bliver flydende og derefter kaste det ned i en spand med vand. Dette kan gøres rigtig mange gange før der kommer noget godt ud af det, eller noget man synes kan bruges.


5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare flot det smykke.
  Ja det er sjovt at støbe på den måde, har før afprøvet det, da jeg også har syslet lidt med sølv, har desværre bare ikke fået lavet noget efter at jeg flyttede og mistede kontakten til der hvor jeg gik på små kurser.

  SvarSlet
 2. Hej Malene.

  Jamen så bor vi jo ikke så langt fra hinanden, jeg bor på midtfyn lidt udenfor Ringe, så måske vi kunne finde på noget på et tidspunkt, det ville da være hyggeligt.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 3. Se Marlene, det kunne måske godt være, lige nu har jeg lige et par ting jeg skal have på plads for at vide hvordan den næste tid ser ud, men lad os lige holde kontakten og se om vi kan finde du af noget.
  Lene

  SvarSlet
 4. Hej Marlene.
  Selvfølgelig tør du tage med, jeg er sikker på at ingen bider, jeg har en anden blogger med som bor i Faaborg, hun er rigtig sød. Så jeg synes du skulle overveje det og tage med, du er velkommen til lige at kontakte mig om du gør det eller ej, måske vi kan finde ud af et eller andet med at mødes lidt førend der hvor det holdes.
  Knus Lene

  SvarSlet
 5. Hej.

  Ja vi regner med at være der sådan ca. deromkring, vi ved heller ikke hvorlænge vi bliver det vil tiden og stemningen vise.
  Glæder mig til at se dig IRL.
  Knus Lene

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.