onsdag den 9. marts 2011

Lilledrengen er syg

Lilledrenge (når ja, han er 17 år og 2,05 m høj) er syg, faktisk været det siden mandag, men jeg har ikke været hjemme og haft tid til at passe ham, synes måske heller ikke det burde være nødvendigt, men derfor har han alligevel kunne kommentere det og givet mig lidt dårlig samvittighed.

Så idag!!

Blev han vækket med sådan en talerken morgenmad. Røræg, pølser, laks, ostebjælker, ristet rugbrød og en kop te med honning.

Nu tror jeg, at jeg igen har fået lidt point på mor kontoen ♥

Nå, ja så ringede lillepigen (14 år og 1,82 m høj) at hun lige havde glemt sin sporttaske, kunne jeg ikke lige pakke den og komme op på skolen med den.
Jo jo, det gjorde jeg så også - mere på mor kontoen.

Var der nogen som sagde forkælede unger eller Curling - nej nej det har min Helt og jeg ikke tid til ♥

Rigtig god dag derude i blog land.

5 kommentarer:

 1. Hvor mærkeligt at læse dette indlæg. Jeg troede et kort øjeblik, at jeg selv havde skrevet det. Min 17 årige er dog 2,08 :)

  Sådan en morgenmad må bestemt ikke være fremmende for raskmelding. Jeg ville i hvert tilfælde blive liggende et par dage ekstra med den skønne opvartning ;)

  SvarSlet
 2. Hejsa dejlig at se du vil deltage i min Give away men denne er ikke fra Falby det er længe siden. Kig forbi min blog så kan du se hvad du nu kan vinde :-)))))Kram Else

  SvarSlet
 3. Hejsa nej der er da ingen dumme mennesker ej heller lyshåret:-) du klikker på linket Ny give away står øverst i venstre side af min blog billedet er af nogen nej vent jeg ligger linket på indlæget fra idag så klikker du bare på det så er du der :-) Kram

  SvarSlet
 4. hehe....mon ikke de fleste mødre kan nikke genkendende til din opvartende og plejende fortælling ;-D)

  Også rigtig god dag til dig og dine.

  Lene

  SvarSlet
 5. God bedring :-)
  Tenker nok du fikk poeng på kontoen der :-)

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.