onsdag den 16. marts 2011

Endnu et par hør bukser

Ved Stof og Stil har jeg købt noget støvet blå hør stof, var lidt bekymret for om det ville krølle vildt, men da jeg spurgte dem, fik jeg at vide jeg bare skulle vaske og tørretumble, så var de fine, og det virker virkelig også sådan, så hermed at tippet givet videre.

Igår klippede jeg så bukserne, samt til en hvid skjorte, noget stof jeg har haft liggende i virkelig mange år.

Nå men tilbage til bukserne.

Et par bukser meget lige op og ned, med forholdsvis smalle ben, jeg plejer ellers mest at have med vide ben, fordi jeg er så høj synes jeg det klæder mig bedre, men samtidigt synes jeg måske det lidt smallere er pænere til tunikaer, og derfor denne model (Stof og Stil nr. 20021)
Bukserne er med stiklommer, lynlås og linning. De sidder kanon, selvom de her ikke er på modellen, men ligger.


Jeg syede det meste i går aftes, så det var kun lige linning, knap og lægges op jeg har gjort her til morgen.

Nu er de færdige, og jeg kan få nye bukser på. Jubiiii

3 kommentarer:

 1. Jeg vil sige dig tusind tak for dine varme hilsener på min blog i forbindelse med min fars sygdom og død. Det varmede utroligt meget i en hård tid. Det var hårdt, mens det stod på, men den rigtige regning kommer først nu her bagefter. Jeg er endnu noget ødelagt - glæder mig til jeg igen får energi og overskud til at fordybe mig i blogland.

  SvarSlet
 2. Så du spurte inne på bloggen Tildas Venner om hvor de søte cupcakes var fra. Svarte deg der inne også, men svarer deg her og jeg. Om jeg ikke husker helt feil så tror jeg de er fra boka Tildas julehus :)

  SvarSlet
 3. hej.
  jeg ville høre dig om du har modtaget billetter til den give away vi begge vandt? jeg har nemlig ikke hørt mere.

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.