søndag den 6. marts 2011

Glaskursus

Jeg har været lidt stille her i blogland de sidste dage, men jeg har været på kursus i glas, og det var  bare super sjovt at prøve og rigtig godt.

Tror også jeg har fået lavet nogle gode ting, men da det meste skulle have 2 brændinger, fik jeg kun et fad med hjem, men den 18. marts kan jeg hente de andre ting, og jeg glæder mig vildt til at se det.

Her er så det fad jeg fik med hjem.


Det er lavet ud af et stykke drivhusglas. Skåret rundt og drysset med 3 grønne farver, gul, turkis, lilla og lidt hvid, det kan ikke ses langt fra, der virker fadet grønt, men tæt på kan det måske ses også på foto.


Det var super sjovt at prøve og helt sikkert ikke sidste gang jeg melder mig på et glaskursus.

Lidt forår har det også været de sidste to dage og jeg har nydt det.


Selv lidt stedmorblomster har jeg fået plantet udenfor. Elsker når foråret banker på, og vinteren endelig slipper sit tag.

Rigtig god søndag til Jer alle.


4 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet flot, glæder mig til at se de andre ting. Må sige at jeg stadig har lysten til at komme med dig, men kan se at kalenderen ikke giver lov før til efteråret, så skal du afsted der, så sig lige til så jeg kan se om jeg kan få booket tid. Knus og god forårsdag.

  SvarSlet
 2. hold da op et flot fad ....åh ja det glaskursus.. ønske ønske ønske... som Lene skriver må du endelig sige til .. glæder mig at se dette og andre skønne sager (helst IRL)efter den18.
  Dejligt med forårs blomsterne ude....
  kh♥

  SvarSlet
 3. Lene og Marianne, vi laver simpelthen en krea dag efter den 18. så kan i begge få lov at se hvad jeg har lavet.

  Så skulle du Lene også kunne igen ikke???

  Kram♥

  SvarSlet
 4. Hmmm Marlen, må indrømme at jeg er ret ophængt, men lad os snakke sammen og se hvordan det kan flaske sig :-)
  Knuser <3

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.