Ja, faktisk super nemme, og det er noget jeg holder af.
Opskriften får du lige her:
Marlene's kanelsmåkager.
375 g hvedemel
200 g flormelis
1 spsk vaniljesukker
300 g smør
1 æg
Rulles i:
3 spsk sukker
1½ spsk kanel
Bland hvedemel, flormelis og vaniljesukker. Smuldre smør i melblandingen og samle degen med æg. Form dejen til 2 tykke pølser 3-4 cm i diameter. Tril pølserne i kanel/sukker blandingen og læg dem på køl.
Når du har tid og lyst skærer du småkagerne tyndt og bager dem på en bageplade ved 175 grader i 8-10 minutter.
De smager skønt og så er det super nemt, der er ingen som siger du skal bage dem alle på en gang, du kan lave den ene dejpølse den ene dag og den anden den næste.
uhhh tror helt sikkert at de skal prøves, men først skal min finger lige hele lidt, så jeg kan håndtere dejen. Patchwork-rulle-skæreren smuttede lige og jeg skar mig i fingeren...heldigvis på langs og ikke tværs, for så var det nok gået værre. Lige nu mangler jeg blot lidt hud på fingeren ;D
SvarSletAv av av, sikke surt, føler med dig. Håber din finger snart er hel igen.
SletKram
De smager garanteret godt med sukker kanel rundt om kanten. Lækkert, lækkert.
SvarSletSelve opskriften er den jeg nogen gange bruger til Specier. Og de er gode uden kant også.
Tak for ideen med sukker/kanel rundt om.
Kh. Lis
Mums.. man bliver helt lækkersulten og kommer i tanke om at man måske snart skal i gang med at bage :)
SvarSletTak for opskrift!