torsdag den 23. juni 2011

Mine dage er ikke gode.

Har det faktisk rigtig skidt psykisk for tiden, synes jeg har prøvet alt, men humøret vil ikke op.

Sysler i weekenden, som I har set her på bloggen de sidste dage.

Igår tog jeg grøntorvet, købte dejlige friske grønsager, tænkte det ville hjælpe med noget ordentlig mad (det har familien nemlig heller ikke fået længe, for humøret har ikke været til det)


Idag kom Marianne så og tog mig med på en laaang gåtur, for det er hendes bedste medicin mod psyken.Synes også jeg har det lidt bedre, og jeg må sige jeg er ikke nervøs for jeg flyver af sted på kosten i år, de vil ikke have en deprimeret gammel kone i Blogsbjerg ;-)

God Sankt Hans

13 kommentarer:

 1. Jamen sødeste kone ....
  Jeg bliver jo helt nervøs for om det var et farvel eller på gensyn kram du fik i eftermiddag .... Jeg satser på et gensyn .... For hvem skal ellers være min egen private chauffør
  kram og go sankteHans :0)
  Vi ses mandag :0)

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg ked af at læse, at du har det skidt. Måske lidt sommerferie kunne hjælpe på det, det håber jeg. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 3. Sikken dog et skønt sted I går tur!! Tror faktisk hjertet slår i en anden takt i så smukke omgivelser!!

  Håber det hjælper på humøret og at du kommer ovenpå i en fart!!

  SvarSlet
 4. Øv. Jeg kender det godt. Der er ikke andet at gøre, end at give plads og lytte efter kroppens små signaler. Ikke at slå større brød op, end man magter at bage, og i det hele taget passe på sig selv.
  De bedste ønsker herfra.

  SvarSlet
 5. Uh, jeg kender det alt for godt; det er rigtig træls når man har det sådan.
  Det skader bestemt ikke med både lækker sund mad og lange gåture i den friske luft.
  Håber du snart er fit for fight igen; tænk på dig selv og gør noget for dig selv - noget som løfter humøret nogle grader... ;)

  Varme tanker herfra...
  Britta

  SvarSlet
 6. hej Marlene.Det bliver jeg da trist over at læse.Godt du har Marianne hun er guld værd og den gå tur kunne jeg også godt have haft brug for sige lige til næste gang så kommer jeg.Jeg har det på samme måde for tiden og kan slet ikke løfte mig op .Måske vi kan gå en tur i næste uge her er jeg helt alene Natasja skal i aflastning.STORT KRAM
  Har en give away nu som helt sikkert er noget for en kampist som dig kig forbi :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså træls at du skal ha det så dårligt - det er jeg ked af. Hvis din sag så bare kunne blive afklaret. Det tager så hårdt på kræfterne at man står i den uvished.... øv. Håber du får det bedre i løbet af weekenden. Forkæl dig selv med et eller andet.
  Kram fra Hanne

  SvarSlet
 8. hej marlene..

  Skønne billeder.. håber det bliver bedre med dit humør.. Jeg tror ikke nogen kan "krybe" udenom at ha prøvet det samme .. tristhed, depri eller bare udkørt.. det er træls .. Ønsker dig en go sommer hvor du kan lade op.. tanker fra Iben

  SvarSlet
 9. Super flot natur I har gået i og du ser rigtig dejlig frisk ud på billedet. Sender gode tanker med energi og optimisme til dig.

  SvarSlet
 10. Hvor er I søde allesammen, det varmer og hjælper.

  Tusind tak.

  Marlene

  SvarSlet
 11. Hurra. Hurra. Marlene
  Tillykke med den glædelige nyhed..
  Godt der kom et positiv udfald efter alle de år...
  Så op med humøret og nyd sommeren...
  God Fredag / RikkeBo

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.