søndag den 1. april 2012

Signe Wenneberg og Torvehallerne

I går var manden min og jeg i Torvehallerne i København. Måske lidt langt fra Odense til Torvehallerne, men vi synes stedet er super fedt og en kærestetur er altid dejligt.

Vi var  ikke de eneste der havde fået denne gode ide ;-) Fik slet ikke taget billeder for blev så overrasket over alle de mennesker, for sidst vi var der, var der faktisk ikke ret mange.

Jeg kan love for der var blomster i alle farver, så det var ikke kun Kiel som kunne diske op med alle de flotte blomster.


Købte faktisk også en Tallerkensmækker som krydderplante - viste godt at man kunne pynte sin salat med blomsterne, men at de grønne blade også er gode som krydderi til fisk eller kartoffel det viste jeg ikke, men det må nu prøves.

Signe Wenneberg var der også, hendes nyeste bog er lige udkommet og i den anledning var hun i Torvehallerne for at signerer hendes bog.

Jeg måtte også eje et eksemplar.


Har allerede læst godt i den og kan kun sige den er super GOD. Der skal læses endnu mere i den her i påsken og mon ikke der er gode ideer til hvordan vores nye højbede skal tilplantes.
Et helt afsnit er der om det i bogen.


Selvom mine nye højbede, som manden min har lavet til mig, ikke ligner Signe's er jeg helt sikker på jeg kan få det samme gode ud af dem, især efter at have læst i bogen.Se mere om bogen og andre spændende ting som Signe går og laver på: http://signewenneberg.dk/ Eller følg hende på Facebook.


5 kommentarer:

 1. Den ser spændende ud den bog, fine højbede din mand har lavet, så skal i jo heller ikke bukke jer så meget når der skal luges ukrudt.
  God søndag

  SvarSlet
 2. Den ser spændene ud den bog ;)
  Ja, det kribler i fingerne nu ;)

  Yt

  SvarSlet
 3. Spændende bog du har. Og flotte højbede din mand har lavet. Dem skal du nok få glæde af. Og super med en kærestetur :)

  SvarSlet
 4. Signe Wennebjerg er altid spændende og inspirerende. Jeg kender ikke hendes nyeste bog - men den er garanteret læseværdig :o)
  det med bladene fra tallerkensmækker vidste jeg heller ikke. Tak for tips :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Tak for omtalen! Jeg bliver helt rørt! Kh Signe

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.