tirsdag den 8. februar 2011

After Eight kage

I weekenden måtte jeg lige bage en after eight kage, og jeg synes faktisk den er så god at jeg vil dele opskriften med i andre.


3 æg
300 g sukker
125 g smeltet margarine
50 g kakao
225 g mel
2 tsk. bagepulver
2 1/2 dl mælk

Creme:
200 g mascarponecreme
200 g flormelis
10 dråber pebermynteessens (eller efter smag)

Æg og sukker piskes hvidt. Margarinen røres i æggemassen og de tørre ingredienser røres sammen med mælken i æggemassen. Dejen fyldes i en smurt bradepande  og kagen bages ved 175 grader i cirka 40 min.
Mascarponecreme, flormelis og pebermynteessens røres sammen og bredes ud over kagen.

Velbekomme

5 kommentarer:

  1. Nøjhhh - den ku jeg godt spise lige nu. Sidder og tygger tyggegummi for at fjerne trangen til søde sager.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  2. Den er jeg frisk på at bage.

    SvarSlet
  3. Tak fordi du vil dele - den skal jeg bage i weekenden..

    SvarSlet
  4. hej Marlene

    uhm den lyder lækker .... men må vis prøve at holde mig i skindet :)

    kan du ikke sende din adresse på min mail...
    så vil jeg sende dig lidt karton med sekskanter :) for vi kan jo ikke ha' at du går rundt og ser sekskanter overalt :)
    kh♥

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.