3 æg
300 g sukker
125 g smeltet margarine
50 g kakao
225 g mel
2 tsk. bagepulver
2 1/2 dl mælk
Creme:
200 g mascarponecreme
200 g flormelis
10 dråber pebermynteessens (eller efter smag)
Æg og sukker piskes hvidt. Margarinen røres i æggemassen og de tørre ingredienser røres sammen med mælken i æggemassen. Dejen fyldes i en smurt bradepande og kagen bages ved 175 grader i cirka 40 min.
Mascarponecreme, flormelis og pebermynteessens røres sammen og bredes ud over kagen.
Mums den ser lækker ud!
SvarSletNøjhhh - den ku jeg godt spise lige nu. Sidder og tygger tyggegummi for at fjerne trangen til søde sager.
SvarSletKlem MARIANNE
Den er jeg frisk på at bage.
SvarSletTak fordi du vil dele - den skal jeg bage i weekenden..
SvarSlethej Marlene
SvarSletuhm den lyder lækker .... men må vis prøve at holde mig i skindet :)
kan du ikke sende din adresse på min mail...
så vil jeg sende dig lidt karton med sekskanter :) for vi kan jo ikke ha' at du går rundt og ser sekskanter overalt :)
kh♥