lørdag den 6. august 2011

ferie 6 del.

Det er rigtig gættet at vi er i Bretagne, men nærmere betegnet er vi i Cancale. Den by som er mest kendt for sine østers. Tidevandet er så stort her på denne kystside, og virkelig sjovt at følge. Som I kunne se lå bådene på sandet, men kommer man 6 timer efter så er der vand over det hele og østers"markerne" kan slet slet ikke ses.

Nå I får lidt flere billeder.


Nu er vi kørt til Saint-Brieuc, ja faktisk en lille by som ligger ved den store by, men ved kysten. Læg igen mærke til alle bådene på sandet, senere kommer der billeder som er taget samme sted nu bare med vand.


 En stille stund

Ja, der voksede kaktusser her!!På den stellplatz vi lå på kom der både en bil med morgenmad (brød) og lidt senere en fisker og solgte jomfruhummer - hvilket vi selvfølgelig måtte have 1 kg - 12 €

5 kommentarer:

 1. Hej Marlene

  Jeg har fået ny blog - se http://diy-se-her-hvordan.blogspot.com - håber du har lyst til at kigge forbi
  Hilsen MARIANNE

  SvarSlet
 2. Flere skønne billeder..tak ! - altså de der rejer fik mig lige til at savle..mums det ser godt ud :-)

  SvarSlet
 3. For mig at se, har I haft en ferie med udelukkende fantastiske oplevelser. En perfekt natur og mange "gode oplevelser" til mindebogen, godt hjulpet af eventyrligt gode billeder.
  Det har været dejligt at kunne se alle dine billeder og nyde jeres tur - på afstand. Tak fordi du har lavet en fantastisk levende beskrivelse af din ferie. Det er næsten som om man har været "lidt" med.
  Knus

  SvarSlet
 4. hej min ven

  endnu en gang så skønne billeder fra smukke Frankrig ...
  surt hvis man gerne vil sejle når vandet er væk ....
  kram♥

  SvarSlet
 5. Vi har været ved Karrebæksminde på ferie!!! Damn jeg er misundelig, når jeg ser dine skønne og smukke feriebilleder....heldige jer. Fortsat god ferie....ps send flere billeder :-)
  Lene

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.