torsdag den 29. december 2011

Tusind tak.

Tusind tak for Jeres rigtig søde kommentarer i mit seneste indlæg, det varmede rigtig meget.

Jeg kan fortælle, at jeg har virkelig taget det med ro hele december, så det er ikke derfor humøret gik helt ned, nej det er "balladen" med den ene side af familien som dræner helt vildt!!! Desværre.

Nå nok om det!!!

I december har jeg været med i Hannes Jule DHD, rigtig hyggeligt!! Havde dog både købt til en Jule DHD og selv fundet lidt stof, så jeg begyndte på hele 2 x Jule DHD og det var lige lidt for meget.

Nå, men her er mine hjerter så:


Dem som er syet af stoffet købt ved Hannes.

Her er det ene af de to hjerter lavet af stof fra lager. Eller rettere stof jeg har fået af Hanne. Og det er også kun det ene hjerte som er blevet færdig :-(


Af min dejlige mand fik jeg en Kenwood køkkenmaskine i julegave - VILDT!!!

Godt være den ikke er stor på billedet, men jeg siger Jer, den er stor, når jeg lavet dej af 1-1½ kg mel, ligger dejen nærmest som en lille klat heeeeeelt nede i bunden ;-) Den skal jeg nok blive rigtig glad for.


Der er allerede blevet bagt brød et par gange. (Nok også det manden min håbede på- smiler)

Faktisk fik jeg endnu en gave af manden min - et gavekort til en gang hypnose!!!!! Er der nogen som har prøvet det??? Hvordan er det??? Fortæl fortæl, er faktisk lidt nervøs, selvom jeg i mange år har talt om at jeg vildt gerne vil prøve!!! Altid sagt jeg kunne tænke mig at komme tilbage til tidligere liv!! Manden min synes jeg skal tilbage til barndommen, så nu overvejer jeg MEGET hvad jeg skal!!! Hvad synes du???

8 kommentarer:

 1. kære Gertrud Sand
  Så fik du din (fooood processer)tihi ...øh undskyld køkkenmaskine :O)
  ....hjerterne er smukke ...men Gertrud havde jo nok fundet tid til endnu flere ...ikk'
  ....mht til hypnosen...så håber jeg du vender tilbage som Marlene UDEN at ha'gjort pinlige ting ...
  (har jo set arg,det har jeg ikke gjort.. tror jeg det hedder) ..
  men spændende lyder det ...og sikke fantastiske gaver :O) ....
  kæmpe kran(m)....ups :O)
  godt nytår søde ....:O) :O)

  SvarSlet
 2. Kære Marlene
  Tak for din kommentar - du kan tro der er nogle der ville ønske at 1. juni var lige om hjørnet, kan næsten ikke vente til Bedstemor og Bedstefars gave skal indløses... jeg skal være på SÅ meget epo så jeg er den første de lukker ind i parken og den sidste der skal smides ud :o) høhø der bliver ikke meget tid til middagslur og hvor skal jeg give den GAS sammen med ungerne :o)

  Smukke julesager du har fået kreeret og julegaverne uhmmmm, man kan nemlig ikke leve uden en ordentlig køkkenmaskine. Jeg tager gerne mod hjemmebagt brød, hvis du skulle komme i den situation ikke at kunne få stoppet med at bage igen ;o)

  Det bliver spændende med hypnosen, jeg kunne godt tænke mig at høre om nogle af de arghhhh det gjorde jeg bare ikke ting, der helt sikkert vil komme frem i lyset, vi kender dig jo kæreste Marlene :o)

  Håber at jeg kan få taget mig sammen til at få inviteret jer til Gårslev i den nærmeste fremtid, skal lige have ungerne af sted igen og gang i en heeeelt almindelig hverdag, men så tror jeg også at jeg er klar.

  kæmpe krammer og ønsker om et helt fantastisk nytår til dig og dine.
  Jill

  SvarSlet
 3. De er fine dine hjerter, desværre kom jeg ikke selv igang med dem..
  Kenwood maskinen er mage til den jeg fik af manden i julegave, så nu må vi igang med det hjemmebagte brød ;-)

  Godt nytår til dig håber vi ses igen i det nye år :-)
  KH Inger

  SvarSlet
 4. Hej søde du. Jeg havde en fantastisk shoppedag i Odense og gik lidt amok hos Tante Grøn. Foto kommer senere idag. Du skal ikke tænke at du har svigtet mig. Nogen gange lader ting sig gøre og andre gange ikke. Jeg er sikker på vi ses en dag. Pas godt på dig selv og kom godt ind i det nye år. Stort Knus

  SvarSlet
 5. jeg har prøvet hypnosen og desværre ingen virkning på mig ,men det kan være du kan få glæde af det :)

  og en total fed køkkenmaskine du har fået :)

  SvarSlet
 6. Hej søde :-) Godt at høre du er ved at være ovenpå igen, og ja sådan noget familiært kan dræne meget. Lækker julegave du har fået :-)
  Jeg har også prøvet hypnose uden effekt, men nogle er jo modtagelige. Derimod prøvede jeg engang regresseionsterapi med god effekt..dog kun til dette igangværende liv. Sikkert underholdende nok med en tur til tidligere liv, men nok mest aktuelt, hvis man bærer rundt på nogle fobier m.m man tror kan stamme fra forrige liv. Held og lykke og rigtigt godt nytår :-) Knus, Helle

  SvarSlet
 7. Hej Marlene, rigtig dejligt at du er kommet lidt til hægterne igen, og sikke nogle dejlige forårstegn der er foroven her på siden. Dine hjerter er så smukke :) Jeg har ikke selv prøvet hypnose, men min venindes to børn har været under hypnose for at blive kureret for henholdsvis negle-bidning og eksamensangst og det hjalp i begge tilfælde!! Så herfra skal lyde et GO GIRL. Kærlig hilsen og godt nytår fra Helle

  SvarSlet
 8. Hej søde Marlene.
  Sikken da en lækker køkkenmaskine du har fået.
  Hjerterne du har syet er vildt søde - dem vil jeg gerne prøve at lave..... til næste jul.
  Vedr. hypnose..... GØR DET.
  Du ved jo at jeg har været igennem hypnose ved min tandlæge. Første gang hjalp det rigtigt meget. Jeg var uden smerter m.m i 9 dage. Hele 9 dage hvor jeg var den gamle hanne... Jeg har fået hypnose 3 gange hos ham og nu vil han ikke mere... han har henvist mig til en´ hypnotisør, der har mere forstand på min sygdom.
  Men jeg har ikke tandlægeskræk mere....
  kram hanne

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.