For et par uger siden var manden min og jeg ude og spise. Et tilbud vi havde købt gennem Deal. Vi var på Restaurant 5. Kan varmt anbefales.
Der fik vi bl.a. Torskerilette, og det måtte jeg idag prøve at gøre efter.
Her er min udgave:
300-400 gr dampet torsk
1/4 fynsk rygeost
1 stor spsk græsk yoghurt 10%
Lidt salt og peber
Torsken moses med en gaffel.
Heri blandes det med rygeosten og det græske yoghurt. Smages til med salt og peber.
Anrettes på tallerken.
Er det til en forret, kan det anrettes på lidt salat og bydes brød til.
Vi fik det som aftensmad med lidt lynstegte grønsager.
Ja, og et glas kold hvidvin, her en mandag aften, men hold op hvor jeg trængte!!! Desværre har min blomstereng været langt væk i dag, øv :-( Har kæmpet for at blive på den - tro mig.
God aften
Hvor ser det lækkert ud - det må prøves en dag :)
SvarSletØv øv for blomsterengen , men det er svært, meget meget svært - og jeg ved at kunne du selv vælge var det blomsterengen - altid
Kærlige tanker
Hvor har du ret!!!
SletStort kram
Kender godt det med at man skal lige prøve om det ikke er muligt at efter gøre noget mad,som man får(køber) på en restaurant.
SvarSletI morgen er det forårs jævndøgn, mon ikke blomsterengen bliver nemmere at finde hen til........
Uhm... det ser lækkert ud. Det vil jeg prøve at lave. Vi elsker jo fisk, på vores matrikel !!
SvarSletHåber du snart finder blomsterengen igen.
Kram Hanne
hold da op det ser lækkert og hyggeligt ud ...og så på en mandag ...Den opskrift må vist prøves a'
SvarSletknus
Hej Marlene.....
SvarSletSikke lækkerier du disker op med en ganske almindelig mandag:O)
Ser rigtig spændende ud, skulle måske prøve det en dag.
Kram Birgit...
Mums, det ser lækkert ud og dejligt med et glas vin en mandag aften også.
SvarSletHvor ser det bare lækkert ud.
SvarSletOg dertil iskold hvidvin. uhm nydning på en mandag, så er der vist taget hul på en god uge.
Kh. Lis
Kære Marlene
SvarSletDinner for 2..:O) Og så på en mandag..
God Tirsdag Aften / RikkeBo