Sider

onsdag den 2. oktober 2019

Strikkede karklude

Dette er lavet som arkiv til mig selv, for at holde styr på opskrifterne på de klude jeg har strikket. Men du er meget velkommen til at strikke klude efter opskrifterne og skulle du have en opskrift du har lyst til at dele med mig vil jeg blive meget glad.

Jeg fik ideen til denne klud forleden, og måtte straks igang, synes faktisk det er en af de sjoveste at strikke, da der sker noget nyt i mønstret hele tiden, det gentages ikke bare efter 4, 6 eller flere pinde.

Samtidigt er den ret simpel at strikke.


Jeg har strikket denne klud i Olines Cotton 8, fra garnudsalget
Pindestr. er 3,0


Slå 65 masker op på pind 3.
I hver side har jeg en kantmaske som strikkes ret på alle pinde, det vil sige den følger de første 3 ret masker. Altså så du har 4 ret i hver ende af pinden.

Ellers har du 3 masker i siderne og 5 pinde i mønster.

Jeg startede med at strikke 5 pinde ret, derefter 5 pinde glatstrikning hvor de yderste 4 masker fortsætter i ret. Efter 5 pinde glatstrikning tilbage til 5 pinde ret, og nu strikker du 4 masker ret, 3 masker glat og resten ret indtil du kun er 7 masker på pinden så strikker du 3 masker glat, og 4 masker ret.

Sådan fortsætter du til der kun er 3 masker tilbage i midten, strikker igen de 3 masker på 5 pinde og så går du den anden vej.

Jeg håber det er til at forstå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver rigtig glad hvis du skriver en kommentar til mig.