tag:blogger.com,1999:blog-858463408723348900.post2746008680539853864..comments2024-03-24T19:33:33.056+01:00Comments on Sysler fra hverdagen: Blade og teposer fra god venindeMarlenehttp://www.blogger.com/profile/14214475787737613046noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-858463408723348900.post-26726829288266840722010-12-05T21:37:41.498+01:002010-12-05T21:37:41.498+01:00Jamen opskriften må du meget gerne få.
Den kommer...Jamen opskriften må du meget gerne få.<br /><br />Den kommer her.<br /><br />1 dl. sukker<br />knap 1 dl. mørk sirup<br />150 gram smør<br />3 tsk sukat<br />2 tsk kanel<br />1 tsk ingefør<br />½ tsk neliker<br />lidt revet muskatnød<br />1 dl. (50 gr.) mandler<br />6½ dl. mel (325 gr.) mel<br />1½ tsk natron<br /><br />Kog sukker og siurp og lad det køle lidt. Rør smørret i og lad blandingen blive kold, tilsæt krydderierne, de smyttede, grofthakkede mandler samt melet blandet med natron og ælt dejen sammen. Form dejen til en rund stang ca. 4 cm i deameter. Skær stangen i tynde skiver og læg dem på en bageplade. Bag dem ved 175 gr. i 5-7 min. lad kagerne køle lidt.Marlenehttps://www.blogger.com/profile/14214475787737613046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-858463408723348900.post-53299576617753585052010-12-05T21:33:27.804+01:002010-12-05T21:33:27.804+01:00De brunkager er bare sindsyg gode. Jeg ønsker at f...De brunkager er bare sindsyg gode. Jeg ønsker at få opskriften, for man kan vel ikke forvente, at du vil bage en STOR dåse til mig ?Karenhttps://www.blogger.com/profile/06568713153418645121noreply@blogger.com